Kommer i augusti!

Bara för en stund är en somrig relationsroman som snart släpps som ljudbok och e-bok på Saga Egmont Förlag. Mer info kommer. Ps. Ni vet väl att flera av mina titlar finns som ljudböcker. Ett sällskapstips för den som vill varva musiken i högtalarna med en berättarröst. Varma hälsningar från författaren 

Bara för en stund Bara för en stund Bara för en stund Bara för en stund Bara för en stund Omslag: SAGA Egmont

Flugfiskarens dotter, Över frusen älv och Lupinens gåta - Böckerna om Sophie, en trilogi om Sophie som skapar sig ett nytt liv i Älvdalens djupa skogar.

Ur sorgen efter hennes pappa föds något nytt i form av kärleken till Christer, hästar, naturen och goda vänner. Något som var tänkt som en semester förvandlas till en vardag och detta inte utan intriger och svårigheter. Hur är det att lämna det förflutna bakom sig? Eller att komma som ny invånare där de flesta tycks känna alla. Sophie såg sig själv som självständig och stark men tvingas gång på gång att be om hjälp. Det är inte bara björn och varg som smyger omkring i skogen och runt stugorna.

Böckerna om Sophie i Älvdalen Böckerna om Sophie i Älvdalen

Om mig

Efter Skrivarakademin Stockholms skrivarlinje 2012 har det blivit fyra romaner och en novellsamling. Litterära kännetecken och återkommande miljöer i mina texter är kärlek, relation, stugliv och natur. Jag är lite av en hybridförfattare. Vissa format har jag gett ut själv och de andra på förlag. Nu sker främsta samarbetet med Saga Egmont. Jag är även novellist för Hemmets Veckotidning.

När jag inte skriver och marknadsför mina böcker tillbringar jag gärna tid i skogen eller stallet. Jag bor med min man, dotter, katter, kaniner och hund i ett hus utanför Varberg.

Flugfiskarens dotter Där allting började...

Signerade exemplar

Lupinens gåta         

Över frusen älv        

Flugfiskarens dotter  

Pris för samtliga titlar: 150 kr inkl frakt + hemlig gåva

Välkommen att mejla beställning av signerade böcker till thereze.ingmarson@hotmail.se

Trevlig läsning!

.

Trevlig sommar! Foto: T Ingmarson