Välkommen hit!

Lupinens gåta - Sophie lever småbarnsliv på gården i Älvdalen. Hon älskar sin dotter och kämpar för att ta sig ur förlossningsdepressionen hon drabbats av. Det blir en känslokrock när Christers nyfunna syster Angela flyttar in. Vad vill egentligen Angela? Kommer Sophies hjärnspöken förstöra relationen till Christer och hur blir det med bröllopet?

 

Lupinens gåta Lupinens gåta Omslag: NPP Photo

Flugfiskarens dotter och Över frusen älv är de två första titlarna i serien böckerna om Sophie.

Fastighetsmäklaren Sophie lämnar västkusten över sommaren för att bygga en timmerstuga djupt inne i Älvdalens skogar. Barndomsvännen Christer sätter igång lite för mycket känslor som hon varken vill ha eller har tid med. En okänd bil kör omkring på vägarna runt byn och dolda relationer med dramatiska konsekvenser avslöjas hos invånarna. Obehagliga händelser sker och det är tur att en viss Ingemar har förmåga att dyka upp när Sophie behöver det som mest.

Flugfiskarens dotter Omslag: Sanna Sporrong

Om mig

Efter Skrivarakademin Stockholms skrivarlinje 2012 har det nu blivit tre romaner, trilogin om Sophie i Älvdalen, och en novellsamling. Litterära kännetecken och återkommande miljöer i mina texter är kärlek, relation, stugliv och natur.

När jag inte skriver och marknadsför mina böcker tillbringar jag gärna tid i skogen eller stallet. Familjen består av man, dotter, katter, kaniner, hund och en ponny. Vi bor i ett hus utanför Varberg.

Över frusen älv Omslag: Sanna Sporrong

Signerade böcker

 

Lupinens gåta         

Över frusen älv        

Flugfiskarens dotter  

 

Paketpris: 250 kr inkl frakt

 

Välkommen att mejla beställning av signerade böcker till thereze.ingmarson@hotmail.se

Trevlig sommar!

.

Theréze Ingmarson Foto: NPP Photo